Ai incercat, n-ai reusit si vrei sa renunti?

persevereazaDa, stim, uneori atingem o limita de unde ne este greu sa mergem mai departe, sau nu stim incotro s-o luam. Pare aproape imposibil sa credem ca ar exista ceva dincolo de acea limita, iar toate indiciile par sa ne indemne sa renuntam.

Sa renunti atunci cand portile ti se inchid este cel mai simplu lucru pe care il poti face. Pleci capul in jos, faci stanga-mprejur si te intorci de unde ai venit. Te resemnezi. Ai incercat, n-ai reusit, e timpul sa te apuci de altceva.

Te apuci, o iei de la capat cu acelasi efort, lucrurile par sa mearga mai bine de data asta (poate pentru ca ai experienta primei incercari), dar in scurt timp ajungi din nou la acelasi prag peste care nu poti trece. Ce faci? Te intorci din nou de unde ai plecat si o iei de la capat?

Aceasta este cea mai mare problema a multor persoane: imposibilitatea de a merge mai departe atunci cand intalnesc un obstacol, atunci cand toate portile par ca se inchid. Ce nu stiu ele este ca de cate ori vor incerca, de atatea ori vor renunta, daca nu isi impun sa depaseasca acel prag imposibil.

Dar cum sa depasesti pragul daca este imposibil?

PERSEVERAND!

Asta este unul din sfaturile pe care noi il dam foarte des colaboratorilor nostri.

A persevera inseamna a continua sa faci ceva in ciuda dificultatilor intampinate sau intarzierii in obtinerea rezultatelor dorite. Da, sa continui, chiar daca este greu si chiar daca rezultatele se lasa asteptate. Persevereaza pentru ca perseverand gresesti, iar gresind inveti. Invatand iti imbunatatesti abordarile, tehnicile, iar rezultatele vor incepe usor, usor sa apara.

Impune-ti sa reusesti impunandu-ti sa perseverezi. Inhama-te cu rabdare, accepta ca vei da gres de multe ori, incearca toate variantele la care te poti gandi, cere ajutor, dar nu renunta.

Ai crede ca timpul trece degeaba daca nu vezi rezultate, ca munca ta este in zadar, ca te bati cu morile de vant. Dar nu este adevarat. Orice incercare are intotdeauna si o latura pozitiva. Daca nu ti-a adus rezultatul scontat, nu te descuraja, primeste-o ca pe o experienta si invata sa faci lucrurile diferit data viitoare, pana cand vei gasi formula ideala, formula care functioneaza. Gandeste-te ca eliminand toate variantele care nu merg, esti din ce in ce mai aproape de varianta castigatoare!

Nu exista satisfactie mai mare decat sa reusesti atunci cand credeai ca este imposibil. Daca ai reusit, desi sansele pareau a fi impotriva ta, inseamna ca ti-ai depasit limitele, inseamna ca poti, inseamna ca ai gasit formula succesului.

Cel mai important, inseamna ca daca ai reusit odata, o poti face din nou!

Multa bafta si multa incredere iti dorim!

Sustine-i si pe altii, dand informatia mai departe: