Despre noi

despre-noi-n

 

Suntem un grup de profesionisti pasionati de ceea ce facem, de rezultatele activitatii noastre si de dorinta de a reusi.

MMC s-a infiintat ca grup de profesionisti independenti, fiecare specializat intr-un domeniu specific marketingului, impreuna, sub aceeasi umbrela, formand astfel un furnizor de solutii de tip “boutique”, extrem de personalizate si accesibile pentru afacerea ta.

Dorinta si scopul nostru sunt de a sprijini afacerile locale, mici sau mari, care nu au un departament de marketing propriu, sa atinga intregul potential, acordand atentie detaliilor specifice afacerii.

Am pornit de la dorinta de a sprijini mici afaceri si antreprenori, in ideea ca micile afaceri beneficiaza de obicei de bugete reduse, iar posibilitatile de a realiza obiective mari par aproape greu de atins, propunandu-ne sa le sprijinim si sa le ajutam sa-si atinga tinta, in ciuda aparentelor obstacole. La scurt timp insa, la recomandarea colaboratorilor nostri, am inceput sa fim solicitati de societati din ce in ce mai dezvoltate.

Credem ca oricat de buna ar fi o idee, ea nu va straluci fara o scanteie! Ei bine, noi suntem aici sa facem ca scanteia sa se produca! Vom crea idei si vom tinti spre a face puternic brandul companiei tale, facandu-l sa functioneze la potentialul lui maxim.

Cu deosebita atentie, vom construi increderea si vom crea aderenta. Succesul nostru este succesul clientilor nostri, masura propriului potential de dezvoltare.

Te  invitam sa pornesti intr-o calatorie cu noi!

Parteneriate avantajoase

Sloganul nostru este “Solutii de marketing pentru idei mari si bugete mici” si nu este ales intamplator.

Da, obiectivul nostru este de a sprijini ideile mari, deoarece si noi avem idei mari si stim cat de importante sunt si, mai ales, stim cat de important este ca acestea sa fie sustinute, pentru a putea inflori si pentru a deveni realitate.

Mai stim si ca de cele mai multe ori ideile mari exista, insa bugetele par a nu fi pe masura lor, ceea ce descurajeaza si le ingreuneaza dezvoltarea.

De aceea, noi ne-am propus sa sprijinim ideile mari si bugetele mici prin solutii de marketing care sa ofere posibilitatea dezvoltarii initiale a oricarui proiect.

Cum ne propunem sa sustinem ideile mari si bugetele mici?

  • Prin exploatarea la maxim a multor resurse existente pe piata, care aparent ofera flexibilitate redusa insa, utilizate cum trebuie, genereaza solutiile ideale pentru bugetele mici;
  • colaborand cu o echipa restransa dar cu experienta necesara pentru a putea optimiza timpul alocat fiecarui serviciu, astfel reducand numarul de zile facturate, dar totodata mentinand calitatea superioara a serviciilor;
  • oferind servicii care permit un grad de personalizare ridicat, aplicat la solutiile pe care le recomandam noi;
  • lucrand strans cu fiecare partener in parte, astfel incat sa se poata genera solutii impreuna, iar dezvoltarea ideilor mari sa se produca cat mai eficient. Solutiile vor veni din ambele parti, atat de la noi cat si de la partenerii nostri, insa noi ne vom asigura ca vom conduce spre directia potrivita.

Contacteaza-ne

Daca vrei sa ne povestesti despre ideea ta si doresti solutii si o oferta de pret din partea noastra, contacteaza-ne aici >>