Echipa

echipa-2

 

Suntem un grup de tineri independenti, cu o experienta de peste 13 ani in domeniul marketingului, pasionati de ceea ce facem, motivati de calitatea activitatilor pe care le putem oferi, de provocarile ce vin odata cu conceperea unei noi afaceri sau de dezvoltarea unei afaceri existente.

Suntem atenti la fiecare detaliu al fiecarui proiect, tinem cont de aspiratiile specifice ale fiecarui client si luam in calcul fiecare aspect atunci cand iti propunem solutii pentru afacerea ta.

Prin natura modelului nostru de business, punctul nostru de lucru poate fi oriunde: intr-o cafenea, in parc, la tara, la munte, la mare, la sediul firmei tale sau orice alta locatie unde ne simtim confortabil. Nu suntem legati de un birou sau de o locatie anume. Acest lucru ne ajuta sa fim mai flexibili, mai putin stresati si mai creativi, astfel oferindu-ne cele mai optime conditii pentru a genera pentru tine cele mai bune idei.

Madalina Macovei-small Madalina Macovei
Madalina Macovei este fondatoarea MMC Services si totodata coordonatoarea echipei si a proiectelor, activitate pe care o desfasoara cu mare atentie si dedicatie.
Madalina are o experienta profesionala de peste 14 ani, toti fiind in domeniul marketing-ului, lucrand atat pentru companii multinationale cat si companii locale si start-up-uri.
Madalina a activat timp de aproape 5 ani in departamentul de marketing al uneia din cele mai mari companii de audit si consultanta financiara din lume, KPMG, unde a avut ocazia sa colaboreze atat cu profesionisti locali cat si cu profesionisti de calibru international.
Cea mai recenta experienta profesionala, care a fost si una cu cele mai mari provocari dar si satisfactii, este colaborarea, timp de 6 ani, cu una din cele mai renumite companii de training pentru calificari profesionale internationale din Romania, unde a contribuit la dezvoltarea acesteia chiar din momentul in care aceasta s-a lansat pe piata din Romania.
Contact: madalinamacovei [@] mmc-services.ro