Marketing pentru start-up-uri

solutii pt bugete mici

 

La inceput de drum, totul este o provocare. Noi ne dorim, insa, sa te sprijinim astfel incat aceste provocari sa devina o calatorie placuta si sa-ti aduca multe satisfactii. Asadar,

DACA…

  • Intentionezi sa-ti infiintezi o mica afacere, sau ai infiintat-o deja
  • Ai nevoie de o echipa de marketing care sa te sprijine in demersurile tale
  • Nu iti permiti propriul department de marketing in acest moment, dar ti-l doresti
  • Ai un buget limitat pe care il poti aloca activitatii de marketing
  • Iti doresti ca afacerea ta sa beneficieze de servicii de marketing

Atunci, noi am pregatit un pachet special pentru tine, care contine o serie de servicii de care fiecare start-up are nevoie si care sunt esentiale la inceput de drum. Acestea construiesc o fundatie stabila pentru afacerea ta si iti asigura un inceput solid.

Pachet servicii pentru start-up-uri

Logo-MMC_website Realizare Logo
Logo-ul este precum semnatura afacerii tale, elementul care ajuta viitorii tai clienti sa recunoasca orice material al firmei tale dintr-o privire. Acesta va fi folosit in absolut toate materialele de prezentare pe care le vei realiza.
fa-ti un website-s Dezvoltare website
In zilele noastre, daca o companie nu are website, este ca si cum nu ar exista. Asadar, ne asiguram ca website-ul tau este atractiv, informativ si clar, deoarece primul lucru pe care orice potential client al tau il va face inainte de a te contacta este sa se uite pe website-ul tau. In plus, pe website poti sa adaugi si/sau sa modifici informatii la discretie, fara sa te coste nimic. Citeste mai mult aici >>
87184_1390-s Brosuri de prezentare
Brosura de prezentare este esentiala pentru afacerea ta. Aceasta prezinta in detaliu serviciile firmei tale, iar avantajul este ca poate fi in format¬†electronic. Astfel, vei putea include oricat de multe informatii, vei elimina toate costurile legate de printare si, in plus, vei salva o multime de copaci. ūüôā Citeste aici despre avantajele variantei electronice vs. variantei printate.
200268_1892-s Flyere si pliante
Acestea sunt cele mai accesibile materiale de prezentare. Se realizeaza mai repede, pot fi printate cu mai multa usurinta deoarece au un cost de productie scazut, pot fi plasate in diferite locatii pentru a fi observate / citite de potentiali clienti, sunt usor de transportat, se pot inmana rapid si contin informatii cheie si usor de retinut. Citeste aici despre avantajele variantei electronice vs. variantei printate.
10362426_xl-s Mape de prezentare 
Daca trebuie sa inmanezi documente sau pliante clientilor tai si crezi ca ar fi bine ca acestea sa fie incluse intr-o mapa, atunci trebuie sa iei in calcul si realizarea unor mape de prezentare personalizate cu logo-ul firmei tale.
82939_6270-s Carti de vizita 
Uneori vor ajunge la potentialii tai clienti inaintea ta. Cartile de vizita pot influenta un potential client sa doreasca sa stie mai multe despre compania ta, sa intre pe website-ul tau, sa-ti dea un telefon sau sa devina clientul tau. De aceea este esential sa le ai, pentru a te prezenta la cat mai multe persoane.
1426574_35992727-s Suport realizare continut materiale
Daca ai nevoie de creativitate, am putea compune noi textele pentru materialele tale de prezentare, inclusiv pentru website, deci lasa asta in grija noastra. Dar daca tu vrei sa faci asta pentru ca iti cunosti mai bine serviciile, atunci este mai bine asa.
echipa Fotografii echipa 
O fotografie bine realizata face cat o mie de cuvinte. Cand vorbesti despre membrii echipei tale pe website, in brosuri sau in orice alte materiale de prezentare, ajuta foarte mult daca prezentarea specialistilor este sustinuta si de fotografiile acestora, astfel incat cititorii sa poata relationa cu ei.
10627414_ss Workshop de fidelizare clienti 
La inceput de drum poate ai intrebari legate de cum ai putea sa te asiguri ca-ti pastrezi clientii pe termen lung. Pastrarea clientilor pe termen lung incepe de la primele contacte. Sunt lucruri marunte pe care le poti implementa, dar care fac diferenta. Despre acestea iti putem povesti noi in cadrul unui workshop cu o durata de o zi.
17821871_xxl-s Ghid de identitate vizuala 
De la inceput vei dori ca toate materialele tale de prezentare, incluzand website-ul, brosurile, pliantele etc., sa arate la fel, sa aiba aceeasi structura, sa aiba o identitate proprie, astfel incat viitorii tai clienti sa le recunoasca imediat. Pentru asta, vei avea nevoie de indrumare, care sa te ajute sa pregatesti inca de la inceput toate materialele in acelasi stil propriu.
21437279_xl-s Fotografii corporate, de produs, evenimente 
Pe masura ce afacerea ta se dezvolta, vei avea nevoie sa-ti construiesti o baza de date de fotografii, care sa reprezinte original afacerea ta. Te vom ghida sa identifici fotografiile potrivite si le vom realiza special adaptate.
20411743_xxl-s Strategii de promovare si vanzari 
Etapele de inceput sunt critice pentru o noua afacere, intrucat acestea iti pot da elanul sa continui sau te pot demotiva. De aceea, este bine sa-ti dezvolti cateva strategii de promovare si de vanzari, astfel incat daca una nu da roade, sa ai un plan de rezerva. Noi te putem ajuta sa te pregatesti, oferindu-ti personalizat cat mai multe idei.
facebook-s Dezvoltare pagina de Facebook 
Faci parte din generatia Facebook? Daca da, probabil si tu cauti o firma pe Facebook inainte de a o contacta. Daca pagina de Facebook iti face o impresie buna, sunt sanse mai mari sa contactezi compania. La fel se va intampla si in cazul firmei tale.
1429199_87843535-s Tiparire materiale 
Toate materialele pe care ti le vom furniza, ti le vom da si in format electronic. Daca doresti sa le ai si in format pe hartie, te putem sprijini cu preturile preferentiale pe care le avem noi de la colaboratorii nostri.
mk-ext Departament de marketing externalizat
Dupa ce ai parcurs fazele initiale ale afacerii si vei dori sa mergi la urmatoarele etape de marketing, vezi ce-ti putem oferi sub forma unui department de marketing externalizat. Citeste mai multe aici >>

 

Contacteaza-ne

Daca vrei sa afli mai multe detalii sau iti doresti o colaborare cu noi, contacteaza-ne aici >>